Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

LE: Zvezda pobijedila Koeln, Milošević pogodio, Lulić slavio, Ibišević požutio

arsenal

Crvena zvezda je pobijedila Koeln u gostima sa 1:0 u drugom kolu grupe H Lige Evrope i to je jedno od najvećih iznenađenja utakmica koje su već odigrane.

Zvezda je slavila posle dva potpuno različita poluvremena, prvog u kome je bila odlična i drugog u kome Koeln nije iskoristio mnogo šansi.

Pobjedu Beograđanima donio je Boakye golom u 30. minuti.

Crveno-bijeli sada imaju četiri boda i drugi su iza Arsenala na tabeli grupe. Beogradski tim upravo naredno kolo kao domaćin dočekuje ekipu iz Londona koji je na gostovanju kod Bate Borisova slavio sa 4:2. Sead Kolašinac nije bio u opciji za ovu utakmicu.

Skopski Vardar poražen je u gostima od Rosenborga sa 3:1

Mrežu gostiju načeo je u 25. minutu sa bijele tačke Nicklas Bendtner. Do poluvremena nije bilo promjena, pa se sa tim rezultatom otišlo i na odmor.

U nastavku meča, sve je bilo riješeno za 12. minutu. Prvo je u 56. Anders Konradsen udvostručio prednost, a potom je u 68. Vegar Eggen Hedenstad riješio pitanje pobjednika. Vardar je do kraja meča uspio da postigne gol – strijelac u nadoknadi vremena bio je Felipe.

U ovoj grupi (L), Zenit iz Sankt Peterburga bio je ubjedljiv i sa 3:1 pobijedio Real Sociedad. U prvih 25 minuta igre, Rigoni i Kokorin su postigli dva gola. Do poluvremena smanjio je Llorente.

Treći gol za Ruse postigao je Aleksandar Kokorin.

Athletic Bilbao doživio je šokantan poraz od ukrajinske Zoryje sa 1:0. Herojski pogodak za goste postigao je u 26. minutu Kharatin. U drugom meču grupe J, Oestersunds je takođe minimalnim rezultatom pobijedio Herthu.

Pobednosni gol postigao je Nouri u 23. minutu. U dresu svih 90 minuta odigrao je Ibišević koji je zaradio žuti karton.

Senad Lulić ušao je u 79. minuti kada je Lazio kod kuće vodio sa 1:0 protiv Zulte-Waregema.

Rimljani su na kraju slavili sa 2:0 golovoma Caiceda i Immobilea.

Povremeni bh. reprezentativac Deni Milošević bio je strijelac jednog od dva gola za Konyaspor koji je slavio protiv Guimaraesa sa 2:1.