Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Legendarni Brazilac najavio povratak u Real Madrid

carlos zidane

Samo koji dan nakon što je klupu Real Madrida preuzeo proslavljeni bivši igrač tog kluba Zinedine Zidane, pojavila se informacija koja kazuje da se u klub vraća još jedan igrač koji je svojim nogometom zadužio klub. Riječ je o Robertu Carlosu.

Penzionisani brazilski nogometaš potvrdio je u ponedjeljak, piše As, kontakt s klubom i rekao da očekuje da će se cijela situacija vezana za njegovu budućnost ondje vrlo brzo riješiti.

Odbio je pritom ideju preuzimanja funkcije sportskog direktora kluba, te se pretpostavlja da je u kombinaciji za rad s nadolazećim igračima koje će pokušati oblikovati u igrače koji bi jednoga dana trebali voditi igru najjačeg sastava kluba.

“Meni bi rad u Real Madridu bila čast. Imali smo sastanak na tu temu i u petak će se više znati. Teško je za očekivati da preuzmem mjesto sportskog direktora, a ono što ja želim jest učiti od Zidanea i pomagati u treninzima. Od njega se mnogo može naučiti”, siguran je Carlos koji je dres tog kluba nosio od 1996. do 2007. godine

“Njegov Madrid bit će u potpunosti različit u odnosu na onaj kojeg je vodio Rafael Benitez. Trener mora biti prijatelj s igračima, kod Beniteza takvog odnosa nije bilo.”