Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Leicester ne posustaje, Swansea ispraćen sa četiri gola

leicester city

Nogometaši Leicester Cityja sigurno su nastavili koračati prema svom prvom naslovu prvaka. U 35. premierligaškom kolu lakoćom su se obračunali sa Swansea Cityjem i ispratili ga kući s četiri komada u mreži (4:0).

Sjajni Ryad Mahrez u 11. minuti ukrao je loptu Williamsu i ostao potpuno sam pred Fabianskim, napadač Leicestera nije dugo oklijevao i zakucao je loptu u bliži ugao za eksploziju oduševljenja na stadionu King Power.

Na udvostručenje prednosti domaćih nije se dugo čekalo, u 29. minuti na scenu je stupio Leandro Ulloa. Sjajno Argentinac dobio je priliku umjesto suspendovanog Jamieja Vardyja i iskoristio ju na najbolji način.

Nakon slobodnog udarca Dannyja Drinkwatera u 29. minuti oslobodio se svog čuvara i zabio glavom za 2:0.

U 60. minuti udvostručio je svoj današnju učinak. Schlupp je sve napravio sam i potom nesebično dao na drugu stativu, lopta je uz malo sreće došla do Ulloe kojem nije bilo teško gurnuti je u nebranjenu mrežu.

Domaći nogometaši zabili su četvrti pet minuta prije kraja. Mark Albrighton dočepao se lopte na pet metara od gola nakon nekoliko odbijenih lopti i silovito ju zakucao pod prečku.

http://dai.ly/x46p1ci

U idućem kolu Leicester mora na noge raspoloženom Unitedu, potom ga u posljednjoj domaćoj utakmici očekuje Everton, a naslov bi mogao proslaviti na Stamford Bridgeu u posljednjem kolu.

“Lisice” su danas osigurale drugo mjesto na koncu sezone i pobjegle Tottenhamu, jedinom preostalom “lovcu” na osam bodova, ali “Spursi” će svoju utakmicu 35. kola igrati tek sutra protiv West Broma.

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo