Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Liga prvaka

Llorente uoči meča protiv Ajaxa: Možemo do finala

Llorente

Prva utakmica polufinala između Tottenhama i Ajax na programu je u utorak od 21:00 sat

Napadač Tottenham Hotspura Fernando Llorente uoči sutrašnjeg meča polufinala Lige prvaka protiv Ajaxa izjavio je da vjeruje da njegova ekipa može proći i ovu prepreku i plasirati se u veliko finale, prenosi Anadolu Agency (AA).

Komentarišući jučerašnji poraz od West Ham Uniteda rezultatom 0:1 na domaćem terenu, istakao je kako će protiv Ajaxa sigurno mnogo bolje igrati.

“Nije mi jasno kako smo odigrali tako loše. Protiv Ajaxa ćemo morati igrati daleko bolje. Međutim, možda nam je dobro došlo ovo buđenje”, kazao je Llorente, jedan od junaka u četvrtfinalu protiv Manchester Cityja.

“Ako budemo igrali na nivou kao protiv Cityja sigurno možemo do finala, a onda je sve moguće”, dodao je 34-godišnji Španac.

Prva utakmica polufinala između Tottenhama i Ajax na programu je u utorak od 21:00 sat. U drugom duelu u srijedu se sastaju Barcelona i Liverpool.

Uzvrati su iduće sedmice u Liverpoolu (7. maja) i Amsterdamu (8. maja).

Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.