Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Loša vijest, izgubila sam mobitel! Dobra vijest, našao ga je Ronaldo!

cristiano ronaldo austin milan1

Cristiano Ronaldo posljednjih dana svog ljetnog odmora bio je glavni protagonist priče koja se brzo proširila internetom.

Naime, mlada Amerikanka Austin Milan, izgubila je mobitel u Las Vegasu, gdje je bila na odmoru, kao i portugalska zvijezda. Austin je na svom Instagramu objasnila kako je njen telefon pronašao upravo nogometaš Real Madrida i odgovorio na prvi njen poziv.

[pull_quote_right]Ronaldo je zvanično slobodan dečko, nakon što je nedavno raskinuo s dugogodišnjom djevojkom, ruskim super modelom Irinom Shayk[/pull_quote_right]

Austin je pozvala vlastiti broj u nadi da će ubijediti pronalazača da joj vrati telefon. Ronaldo se javio i rekao da će joj ga on lično vratiti kada joj odgovara. Kada su se sreli Ronaldo ju je pozvao da s njim ode na večeru, što je Austin s oduševljenjem prihvatila.

cristiano ronaldo austin milan

Večera je, s obzirom na fotografije koje su objavljene na Instagramu, protekla u odličnoj atmosferi.
Austin je na svom Instagramu, nakon što je objavila fotografiju s Ronaldom, počela dobijati sve više pratilaca…

“Hair long, money long Me and broke n*ggas we don't get along” – 2 Chainz

A photo posted by Austin Woolstenhulme (@austinmilan) on

Inače, Ronaldo je zvanično slobodan dečko, nakon što je nedavno raskinuo s dugogodišnjom djevojkom, ruskim super modelom Irinom Shayk. Portugalska štampa piše da je glavni razlog njegovog prekida s lijepom Ruskinjom njena italijanska kolegica Alessia Tedeschi.

Con questo brutto tempo la voglia d'estate aumenta?… Prova costume anticipata grazie a @pinupstars #missing #summer ??????

A photo posted by ??Alessia Tedeschi?? (@alessiatedeschi91) on