sp u kataru

Loše vijesti za Brazilce: Za Neymara grupna faza završena, nije jedini

New Project (16)

Neymar je na klupi plakao, zbog čega su se u Brazilu plašili najgoreg

Reprezentacija Brazila započela je Svjetsko prvenstvo u Kataru pobjedom 2:0 protiv Srbije u prvom kolu grupe G. Selecao je bio nadmoćan suparnik svih 90 minuta i izabranici Dragana Stojkovića mogu biti zadovoljni činjenicom što su primili samo dva pogotka.

Brazilce je do pobjede predvodio sjajni Richarlison s dva gola, ali navijači reprezentacije imaju i razloga za brigu.

Naime, najveća zvijezda reprezentacije Neymar (30), koji je utakmicu započeo na poziciji desetke, napustio je igru zbog ozljede gležnja u 80. minuti.

Neymar je na klupi plakao, zbog čega su se u Brazilu plašili najgoreg, ali selektor Tite je obznanio kako ipak nije otpao za cijeli turnir.

Brazilski mediji danas pišu kako će Neymar propustiti ostatak grupne faze. Brazilci u ponedjeljak igraju sa Švicarskom, a četiri dana kasnije protiv Kameruna.

Brazilski Globo piše kako će uz Neymara utakmice grupne faze propustiti i desni bek Juventusa Danilo, koji je protiv Srba igrao 90 minuta. Potencijalne zamjene za njega su veteran Dani Alves ili Realov Eder Militao, dok bi Neymara mogao zamijeniti neko iz široke napadačke lepeze. Protiv Srbije to je bio ofenzivac Manchester Uniteda Antony.