Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

opet poljak

Maestralni Piatek već počeo rušiti Milanove rekorde

piatek1

Taj je rekord do sada držao Nordahl kojem je za prvih šest golova u dresu Milana trebalo 419 minuta provedenih na terenu

Do jedanaeste prvenstvene pobjede ove sezone nogometaši Milan stigli su na teškom gostovanju kod Atalante (3:1).

Nije tako dobro krenulo za Rossonere kao što to rezultat govori jer domaćin je prvi stigao do vodstva. Ekipa iz Bergama povela je u 33. minuti golom Freulera, nakon asistencije Iličiča.

I dok su fudbaleri Atalante čekali kraj prvog poluvremena pravom majstorijom izjednačenje gostima je donio Krzysztof Piatek, koji je još jednom samo potvrdio da će biti pravo pojačanje za Milan.

Poslije deset minuta igre u nastavku susreta Calhanoglu je pogodio za totalni preokret, a isti igrač je šest minuta kasnije asistirao Piateku za njegov drugi gol na utakmici.

Piatek je večeras postao igrač koji je najbrže stigao do šest golova u dresu Milana u istoriji tog kluba. Naime, on je već stigao do brojke od šest golova u dresu Milana, a za to mu je trebali tek 310 minuta. Taj je rekord do sada držao Nordahl kojem je za prvih šest golova u dresu Milana trebalo 419 minuta provedenih na terenu.

U meču koji je odigran ranije danas Cagliari je s 2:1 savladao Parmu.