Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pojačanje

Makedonska reprezentativka Ana Milchevska nova igračica SFK 2000 Sarajevo

Ana Milchevska sfk 2000 sarajevo

“Jako mi se dopada klub. Profesionalno je organizovan, mnogo se radi i disciplina se zahtijeva od igračica. Grad Sarajevo sam oduvijek voljela i ranije nisam mogla zamisliti da ću nekada živjeti ovdje i igrati, međutim ta želja mi se upravo ostvarila”, rekla je Milchevska

Makedonska reprezentativka Ana Milchevska nova je igračica SFK 2000 Sarajevo, višestrukog fudbalskog šampiona Bosne i Hercegovine.

Ova fudbalerka, rođena 2003. godine, tako nastavlja svoju karijeru u Sarajevu, a nakon potpisa ugovora nije krila svoje oduševljenje, saopćeno je iz SFK 2000.

– Jako mi se dopada klub. Profesionalno je organizovan, mnogo se radi i disciplina se zahtijeva od igračica. Grad Sarajevo sam oduvijek voljela i ranije nisam mogla zamisliti da ću nekada živjeti ovdje i igrati, međutim ta želja mi se upravo ostvarila. Mnogo mi je drago da sam postala igračica jednog od najvećih klubova u ovom dijelu Evrope. Ambicije su visoke, želimo biti u vrhu svake godine, igrati zapaženu internacionalnu ulogu i jedva čekam da počnem igrati – rekla je Milchevska, opisavši do sada njen put u karijeri.

– Najbolje se snalazim na poziciji odbrambene igračice, igram na centralnoj poziciji i do sada sam nastupala za sve omladinske reprezentacije Makedonije, za pionirsku, kadetsku i juniorsku, te za „A“ reprezentaciju svoje zemlje što mi je veliko zadovoljstvo – kazala je Michevska.