Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Malagi bod na Camp Nou: Barca jalova bez Messija i Suareza

barca-malaga

Fudbaleri Barcelone ponovo su propustili priliku da se popnu na prvo mesto na tabeli, remijem sa Malagom na ‘Camp Nouu’.

Barcelona je protiv Malage uputila više od 20 udaraca na gol protiv, ali nije mogla do gola i meč je završen rezultatom 0:0.

Kataloncima nije pomoglo ni to što su gosti u posljednjih 20 minuta igrali sa igračem manje zbog isključenja Llorentea, koji je namjerno startovao na Neymara u kontranapadu.

Trener ‘Blaugrane’ Luis Enrique nije mogao da računa na suspendovanog Luisa Suareza, dok je pred meč otkazao i Lionel Messi, koji je dobio napad povraćanja zbog iscrpljenosti.

Uprkos tome, “Lucho” je izveo kombinovani sastav, što mu se nije isplatilo – Katalonci su se ispromašivali, a golman Malage Carlos Kameni još jednom je pokazao da obožava da igra protiv šampiona Španije, pošto je u nadoknadi vremena u dva navrata fantastično reagovao i sprečio Neymara i Andrea Gomesa da postignu pogotke.

Barcelona sada ima 26 bodova, jedan manje od madridskog Reala koji od 20.45 igra gradski derbi sa Atleticom, dok je Malaga ostala deseta sa 16 bodova.