MEđugorje

Mamić u restoranu u BiH doživio neugodnost: “Tebi i četnicima…”

mamic487

“Mamiću, tebi i četnicima iz Vukovara Hrvati nikad neće zaboraviti! To budi siguran”, poručio mu je muškarac kojeg se na snimci ne vidi

Bivši izvršni dopredsjednik zagrebačkog Dinama, te aktualni savjetnik tog klub,a Zdravko Mamić još uvijek je na neslužbenom putu u Bosni i Hercegovini

Na taj je put stjecajem okolnosti otišao taman prije nego što je nepravomoćno osušen na zatvorsku kaznu u trajanju od šest i pol godina zbog nezakonitog izvlačenja 116 miliona kuna iz spomenutog kluba.

Ovih dana Mamić je doživio malu neugodnost u jednom hercegovačkom restoranu. Tako, naime, sugerira amaterska snimka koju je objavio Dalmatinski portal, a na kojoj se čuje kako se neznani muškarac obraća Mamiću koji je u tim trenucima napuštao restoran u društvu prijatelja.

“Mamiću, tebi i četnicima iz Vukovara Hrvati nikad neće zaboraviti! To budi siguran”, poručio mu je muškarac kojeg se na snimci ne vidi.

Svoju poruku Mamiću isti je muškarac zaključio je pozdravom “Bog i Hrvati!”

Mamić nije reagirao na upućenu mu opasku, ali jedan mladić iz njegovog društva na izlasku je pričljivome muškarcu uputio znakovito dugi pogled.