Ajdin Hasić

Mamić zbog njega išao u Banoviće: Bh. nogometni dragulj ima novi klub!?

ajdin hasic

U Maksimir ga je pokušao vratiti i Zdravko Mamić koji je otišao do njegovog oca ravno u Banoviće, ali je tata Hasić odbio pregovore

Bivši Dinamov supertalent Ajdin Hasić trebao bi potpisati ugovor s Bešiktašom, javljaju danas turski mediji.

Zasad nema potvrde iz slavnog turskog kluba, ali tamošnji mediji navode kako je 17-godišnji krilni napadač, nakon što je raskinuo ugovor s Dinamom, dogovorio uvjete petogodišnjeg ugovora s turskim velikanom.

Podsjetimo, radi se o igraču oko kojeg se digla velika prašina, a u javnosti su se pojavila kontradiktorna tumačenja o tome kako je napustio Maksimir.

Hasića je ugovor s Modrima vezao do 2021. godine, a prije nešto više od mjesec dana predložen mu je novi, bolji ugovor, tvrde u Maksimiru, koji je trebao potpisati Ajdinov otac jer mladi nogometaš još nije punoljetan. Da bi novi ugovor bio potpisan trebalo je raskinuti stari, a s obzirom da Ajdinov otac živi u BiH, pa da ga zbog jednog potpisa ne dovlače u Zagreb, poslana su mu s Dinamove strane potpisana dva ugovora, onaj o raskidu i onaj novi. Ali, otac je potpisao samo onaj o – raskidu, kažu u Dinamu.

U Maksimir ga je pokušao vratiti i Zdravko Mamić koji je otišao do njegovog oca ravno u Banoviće, ali je tata Hasić odbio pregovore nakon što se konsultirao sa svojim advokatom, tvrdi Mamić.

“Istina je da sam bio u Banovićima. Otišao sam do rudnika u kojem radi Ajdinov otac. Ljudi su me sjajno dočekali ispred rudnika, kontaktirali su oca, javio se i kazao mi da će doći na razgovor. Međutim, nakon deset minuta je nazvao kazavši da mu je odvjetnik Radić zabranio bilo kakvu komunikaciju sa mnom. Nije mi to drago, imao sam želju da u jednom ljudskom razgovoru obitelji objasnim situaciju te da se mladić vrati u Dinamo. Ali očito se radi o klasičnoj prijevari. Dinamo je u najboljoj vjeri postupao gospodski, naravno da je ispao naivan, ali ovo je zaista prava prijevara”, objasnio je Zdravko Mamić u nedavnom razgovoru razgovoru za Sportske novosti.

U međuvremenu je Hasić briljirao u dresu mlade U-18 reprezentacije Bosne i Hercegovine, pratili su ga brojni evropski velikani (Real, Barcelona, Juventus…), a po informacijamai iz Turske u licitaciju se uključio i Fenerbahče. Ali, Turci javljaju kako je najkonkretniji na kraju bio Bešiktaš, a službena potvrda transfera očekuje se početkom siječnja, kada počinje zimski prijelazni rok.