Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

liga prvaka

Manchester United u samoj završnici utakmice do pobjede u Parizu

psg – man utd

U drugoj utakmici grupe, Leipzig je pobijedio Basaksehir 2:0

Manchester United uzeo je tri boda na gostovanju kod PSG-a u prvom kolu Lige prvaka. United je pobijedio 2:1, Fernandes je zabio za vodstvo, PSG je izjednačio autogolom Martiala, a pobjedu je donio Rashford u završnici susreta.

PSG nikada u 90 minuta nije uspostavio dominaciju na terenu, Neymar i Mbappé nisu imali puno prostora dok je United prevladao u sredini i to je bio ključ pobjede, piše index.hr.

Prvi je zaprijetio PSG, preko Di Marie i Kurzawe, no De Gea je odlično reagirao kod oba pokušaja. Ipak, United je pogodio iz prvog pokušaja, a on je došao iz penala. Martial je okretom prevario čuvara i sudac je opravdano pokazao na bijelu tačku. Fernandes je potom promašio, Navas mu je pogodio stranu, no VAR je opravdano procijenio da je prije Fernandesovog pokušaja skočio ispred gol-linije. U ponovljenom pokušaju, Portugalac je lagano zabio za 1:0.

U drugom dijelu, nakon puno bolje igre Uniteda, PSG je ni iz čega izjednačio. Užasnu pogrešku napravio je Martial koji je pri pokušaju izbijanja kornera zakucao loptu u svoju mrežu. Francuzi su mogli odmah zabiti i drugi gol, no Mbappéu je u posljednji trenutak loptu s noge ispred De Gee skinuo Wan-Bissaka.

Nakon toga, United je dominirao terenom, nekoliko puta je bio blizu gola, pogotovo je dominirao Rashford koji je pokušavao sa svih pozicija. Napokon je pogodio u 87. minuti kada se sjajno riješio čuvara i pogodio nisko suprotni ugao za konačnih 2:1.

U drugoj utakmici grupe, Leipzig je pobijedio Basaksehir 2:0.