Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Francuski napadač

Marca: Mbappe ima nevjerovatnu ponudu, ali Real ne brine zbog toga

ESP, UEFA CL, Real Madrid vs Paris Saint Germain
ESP, UEFA CL, Real Madrid vs Paris Saint Germain 26.11.2019, Estadio Santiago Bernabeu, Madrid, ESP, UEFA CL, Real Madrid vs Paris Saint Germain, Gruppe A, im Bild carvajal (daniel), mbappe lottin (kylian) // during the UEFA Champions League group A match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Estadio Santiago Bernabeu in Madrid, Spain on 2019/11/26. EXPA Pictures © 2019, PhotoCredit: EXPA/ Pressesports/ Nicolas Luttiaur"nr"n*****ATTENTION - for AUT, SLO, CRO, SRB, BIH, MAZ, POL only***** EXPA/ Pressesports/ Nicolas Luttiau

Svakodnevicu u Realu nisu promijenile glasine oko ponude pariškog klub

Real Madrid ponudio je Kylianu Mbappeu najveći ugovor u historiji kluba, no to ne znači da će se sjajni mladi francuski napadač i preseliti na Santiago Bernabeu. Marca je pisala da mu Real nudi 50 miliona eura godišnje, a Le Parisien tvrdi da je PSG izjednačio tu ponudu u dvogodišnjem ugovoru uz opciju produženja na još jednu sezonu.

Mbappe bi prema nekim navodima trebao dobiti i 100 miliona eura bonusa za lojalnost, što bi moglo poremetiti Realove planove. Ipak, u Realu nema drame, tvrdi Marca.

Svakodnevicu u Realu nisu promijenile glasine oko ponude pariškog kluba, javlja španski list dodajući da su u Madridu odradili sve potrebne korake za dovođenje željenog napadača u ljetnom prijelaznom roku.

Dodaje se i da u Realu još uvijek nisu prekrižili mogućnost dovođenja Erlinga Halanda. Norvežanin još nije ništa potpisao s Manchester Cityjem koji mu nudi bogatstvo, a u Madridu u tome i dalje vide svoju šansu da ga dovedu.

Svjesni su da je pred njima teška borba s finansijski moćnim klubovima, ali uvjereni su da mogu do pobjede. Real je savladao PSG u Ligi prvaka, a sad mu slijedi ogled s Manchester Cityjem. Marca navodi da će to biti više od samog nogometnog susreta.