Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

La Liga

MERIDIAN PRIMERA SPECIJAL: Dobitni tiket ti nikad nije bio bliže

640×419 (2) (1)

Katalonce večeras čeka prilično neugodan ispit.

Poslije neočekivane tromjesečne pauze, fudbalska elita Španije konačno je na terenima – finiš sezone može konačno da počne. Lopta će se kotrljati skoro svakog dana, a brojna iznenađenja ekskluzivno je pripremio Meridianbet!

Barselona je dva boda ispred Reala, a prštaće i u borbi za evropske karte sljedeće sezone. Ne treba ni podsjećati da je svake godine na Pirinejima dramatična borba za opstanak.

Katalonce večeras čeka prilično neugodan ispit. “Dvojka” na gostovanju Mallorci viđena je iz aviona, a samo za ovu utakmicu Meridianbet je spremilo još 800 različitih opcija za klađenje – pogotovo kvote na ukupan broj golova. Kvalitet, forma, tradicija – sve je na strani Katalonaca. “Blaugrana” je neporažena u posljednjih devet međusobnih susreta.

“Dvojka” se očekuje i na meču Espanyola i Alavesa. Manje poznati klub iz Barcelone jedva čeka kraj očajne sezona, što bi gosti iz Baskije mogli da iskoriste i ugrabe bodove koji bi ih pozicionirali u sigurnu, “zlatnu sredinu” Primere. Kvota na pobjedu Alavesa je i više nego dobra, 3.70.

Ukoliko se još nisi registrovao, iskoristi trenutak, jer te za prvi odigran tiket Meridian časti bonusom do 40 KM.