Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Poruka podrške

Messi nakon genijalne utakmice oduševio porukom Casillasu

messi-casillas

Nakon utakmice Barcelonin se kapiten oglasio na Instagramu i oduševio porukom

Barcelona je s 3:0 sredila Liverpool u polufinalu Lige prvaka i tu će prednost braniti sljedećeg utorka na Anfieldu.

S čudesnim Lionelom Messijem u sastavu veliki su favoriti za osvajanje takmičenja, a vidjelo se to i protiv inače sjajnih Engleza koje je Argentinac uništio s dva gola, posebno onim iz slobodnog udarca.

Nakon utakmice Barcelonin se kapiten oglasio na Instagramu i oduševio porukom.

“Sretan sam zbog večerašnjeg rezultata, ali još nas čeka teško gostovanje na Anfieldu kod Liverpoola koji je odlična ekipa i snažno će napadati. Dolazi nam najvažniji dio sezone i moramo biti ujedinjeniji nego ikad. Na kraju, želim iskoristiti ovu poruku da pošaljem zagrljaj i podršku Ikeru Casillasu uz želju da se vrlo brzo oporavi.”

Sjetio se svog velikog sportskog rivala protiv kojeg je često vodio bitke u La Ligi kad je Iker branio za Real Madrid.

Podsjećamo, legendarni španski golman jučer ujutro hitno je primljen u privatnu bolnicu u Portu. Doktori su nakon pregleda utvrdili da je doživio srčani udar.

Portov golman nije u životnoj opasnosti i dobro se oporavlja, a u večernjim satima u srijedu javio se na društvenim mrežama.


Uzvratna utakmica u Liverpoolu igra se u utorak, 7. maja, a kladionice favorizuju domaćina.

Ipak, sigurno je da Barcelona neće na Anfield da igra bunker, pa je tako MOZZART KVOTA 3.60 na pobjedu Barcelone sjajan izbor.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtuUPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!