Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ponosan na igrače

Klopp iskren: Ja ne znam možemo li mi bolje od ovoga

klopp (1)

Njemački trener je dodao da su njegovi igrači ponovo stekli veliko poštovanje zbog načina na koji su igrali i koliko su napredovali

Fudbaleri Barcelone sinoć su na Cam Nouu upisali ubjedljivu pobjedu 3:0 protiv Liverpoola u prvom susretu polufinala Lige šampiona. No, menadžer “redsa“ Jurgen Klopp bio je zadovoljan nakon susreta, istakavši da je njegov tim odigrao najbolju gostujuću utakmicu u Ligu šampiona, prenosi Anadolu Agency (AA).

Golove za “Barcu“ postigli su Luis Suarez i u dva navrata Lionel Messi. S druge strane James Milner, Roberto Firmino i Mohamed Salah nisu iskoristili sjajane šanse koje su imali.

“Ne znam možemo li igrati mnogo bolje od ovoga. Mislim da je to bila naša najbolja gostujuća utakmica u Ligi šampiona, ne samo ove sezone, nego i prošle. Rekao sam igračima da sam ponosan na to kako su odigrali. Protiv rivala kakav je Barcelona, koji igra ovakvu vrstu fudbala, zaista sam u potpunosti sretan. U redu je izgubiti u Ligi šampiona kada postigneš gol na strani, ali mi to nismo uradili i to je veliki problem“, iskren je Klopp.

Njemački trener je dodao da su njegovi igrači ponovo stekli veliko poštovanje zbog načina na koji su igrali i koliko su napredovali.

“Toliko sam se zabavio gledajući utakmicu, ali smo izgubili. To u ovom poslu nije zabavno već dugo vremena i naučio sam da se nosim s tim. Ovi momci se nikada ne predaju. Volim to kod njih“, istakao je Klopp.

Revanš utakmica polufinala Liverpool – Barcelona igraće se 7. maja na Anfieldu.

Finale ovosezonskog izdanja Lige šampiona na programu je 1. juna na stadionu Wanda Metropolitano u Madridu.


Uzvratna utakmica u Liverpoolu igra se u utorak, 7. maja, a kladionice favorizuju domaćina.

Ipak, sigurno je da Barcelona neće na Anfield da igra bunker, pa je tako MOZZART KVOTA 3.60 na pobjedu Barcelone sjajan izbor.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtuUPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!