Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dvojica pozitivnih

Milan u velikim problemima pred meč sa Juventusom, stigli su rezultati Covid testiranja

Na dan velikog derbija protiv Juventusa, Milan je saznao loše vijesti pošto su na korona virus pozitivni Rade Krunić i Ante Rebić

Krunić je najavljen u startnih 11, to je potvrdio čak i trener Stefano Pioli na konferenciji za medije, ali na dan utakmice stigli su testovi i bosanskohercegovački reprezentativac je pozitivan na korona virus.

Nažalost po Rossonere, to je samo nastavak negativnih vijesti pred veliki derbi. Osim pomenutog dvojca, već se od ranije zna da neće igrati Zlatan Ibrahimović, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Alexis Saelemaekers, Matteo Gabbia…

Pošto je jedini veznjak preostali u timu Franck Kessie, Pioli će morati da improvizuje i na poziciju veznog stavi nekog od bočnih igrača, Pierrea Kalulua ili Davidea Calabriju.

Ove velike hendikepe pokušat će iskoristiti Juventus, koji i sam bije bitku sa koronavirusom, budući da će i u njihovim redovima nedostajati nekoliko igrača zbog zaraze.

Ako mislite da će Stara dama ugrabiti priliku i priključiti se borbi za sami vrh, MOZZART nudi fantastičnu kvotu na pobjedu Ronalda i družine u večerašnjem okršaju.

Kompletnu MOZZART ponudu za ovu utakmicu pogledajte na linku.