Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Milinković-Savić ostaje u Laziju

milinkovic savic

Mateja Kežman, agent Sergeja Milinković-Savića, demantovao je izvještaje da će srbijanski fudbaler preći u Paris Saint Germain, te potvrdio da ostaje u Laziju, prenosi Anadolu Agency (AA).

Time je odbačena mogućnost da se Milinković-Savić sastane sa Anterom Henriqueom, sportskim direktorom “svetaca“ uoči završetka prelaznog roka u Francuskoj.

“Milinković-Savić će ostati u Rimu i nastaviti da igra za Lazio. Mnogo je bilo lažnih glasina o njegovom odlasku tokom ljeta“, jasan je bio Kežman u izjavi za italijanske medije.

Umjesto transfera u PSG, Manchester United, Real Madrid ili Milan, očekuje se da će Lazio odličnom 23-godišnjme veznom fudbaleru ponuditi novi ugovor do 2023. godine. Time bi njegova godišnja primanja bila uduplana i iznosila bi tri miliona eura.

Milinković-Savić je profesionalnu karijeru počeo u novosadskoj Vojvodini iz koje je 2014. godine prešao u Genk. Godinu dana kasnije potpisao je za Lazio. Za rimski klub odigrao je 124 takmičarske utakmice i postigao 25 golova. U dresu reprezentacije Srbije nastupio je sedam puta.