Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

premijer liga bih

Miljanović treći trener Borca ove sezone, biće predstavljen u četvrtak

miljanovic (1)

Očekuje se da u Miljanovićevom stručnom štabu bude i novih imena, a takvu mogućnost potvrdio je i Lukendić

Banjalučki Borac u srijedu je saopštio da Zoran Kiza Milinković više nije trener ekipe, navodeći da je riječ o sporazumnom raskidu ugovora.

Poslije dva poraza, među kojima i onaj od 1:5 u Banjoj Luci protiv Zrinjskog, djelovalo je da je srbijanski stručnjak otpušten zbog lošeg starta na klupi crveno-plavih, međutim, Milinković je sam podnio ostavku, potvrđeno je Mondu.

“Trener Milinković obavijestio nas je da daje ostavku zbog lošeg starta i negativne atmosfere koja se stvorila na samom početku, iako on realno nije krivac za konkretne greške igrača koje su kumovale porazu. Zoran Milinković ispao je maksimalno korektan prema klubu i nije tražio isplatu plata, tako da je jedan od rijetkih trenera, ako ne i jedini koji odlazi iz Borca bez potraživanja. Borac se nije rastao s njim u lošim odnosima, naprotiv, zahvaljujemo se Kizi na njegovom radu i maksimalnoj korektnosti”, rekao je direktor Borca Dejan Lukendić za Mondo.

Novi trener banjalučkog Borca bit će Nemanja Miljanović, potvrđeno je iz Borca. Treći u ovoj sezoni, koja je tek počela…

Sadašnji trener juniorske ekipe sutra će i zvanično biti predstavljen kao novi šef stručnog štaba crveno-plavih.

Očekuje se da u Miljanovićevom stručnom štabu bude i novih imena, a takvu mogućnost potvrdio je i Lukendić.

“U ovom trenutku jasno je da su nam potrebne promjene koje bi ekipu trgnule iz ove letargije u koju su upali i kako bi se vratili na pravi put. U tom smislu moguće je da bude i promjena u stručnom štabu, ali ne bismo sad o konkretnim imenima, sve će biti poznato vrlo brzo”, rekao je Lukendić.