Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mladen Veselinović prvi igrač koji je napustio Tušanj

veselinovic sloboda

Nakon dvije sezone provedene u Slobodi, „veznjak“ Mladen Veselinović napustio je Tušanj, čime je postao prvi igrač koji je nakon završetka prvenstva u Premijer ligi otišao iz „crveno-crne“ ekipe.

Trener Vlado Jagodić već ranije je najavio da Veselinoviću ističe ugovor sa Slobodom i da na njega više ne računa, s čime su se složili i članovi UO.

Ostaje tajna zbog čega je Jagodić iskusnog igrača, koji je bio standardan dok je ekipu vodio Husref Musemić, „zakovao“ na klupi.

– U medijima su se pojavile različite informacije o razlozima mog napuštanja Slobode, ali to su sve nagađanja. Turbulencija je bilo, ali o tome možemo razgovarati za koji dan kad se vratim u Tuzlu da bih završio papirologiju i oprosio se od suigrača i nekih ljudi u klubu – izjavio je Veselinović za Fenu.

Rekao je da se trenutno odmara kod djevojke Arnele u Švicarskoj, a da još nije sigurno gdje će završiti karijeru.

– Imam više ponuda drugih klubova, najviše iz BiH. No, došao sam u Švicarsku da se malo izoliram i odmorim od svega, a uskoro će se znati gdje ću nastaviti karijeru.

Posljednju utakmicu za Tuzlake odigrao je na Tušnju protiv Zrinjskog u Ligi za prvaka. Dobio je aplauz publike, poslije toga više nije igrao.

– Iskreno, ne znam zbog čega. Neke stvari su bile bez veze, ali sada je gotovo. Za Tušanj i Tuzlu me vežu lijepe uspomene i zato se želim zahvaliti prijateljima i suigračima iz kluba, posebno navijačima. U svakoj utakmici sam se trudio da pružim maksimum i odlazim čistog obraza – zaključio je Veselinović.

U minuloj sezoni odigrao je za Slobodu 21. utakmicu sa ukupno 1.257 minuta provedenih na terenu i postigao je dva gola. Sezonu prije odigrao je 28 utakmica sa čak 1.777 minuta na travnjaku i bio je jedan od najčešćih startera.