Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

u međuvremenu

Moguća razmjena Juventusa i Chelseaja: Pjanić i Jorginho mijenjaju dres?

pjanic (1)

Od kada je Sarri ostavio Pjanića na klupi u derbiju sa Interom, koji je Juventus uz jednu od najboljih partija ove sezone dobio rezultatom 2:0 pojačale su se špekulacije koje povezuju reprezentativca BiH sa odlaskom

Iako je cijeli svijet okupiran borbom protiv širenja korona virusa, neki fudbalski klubovi su počeli razmišljati o pojačanjima za ljetni prelazni rok. Tako bi, prema navodima italijanskih medija, Juventus ovog ljeta mogao predložiti direktnu razmjenu sa Chelseajem, u kojoj bi Miralem Pjanić otišao put Londona, a u suprotnom pravcu Jorginho, prenosi Anadolu Agency (AA)

Od kada je Maurizio Sarri ostavio Pjanića na klupi u derbiju sa Interom, koji je Juventus uz jednu od najboljih partija ove sezone dobio rezultatom 2:0 pojačale su se špekulacije koje povezuju reprezentativca BiH sa odlaskom.

Prema italijanskim medijima nazire se rješenje koje će odgovarati svim stranama. Ideja je da “stara dama“ Pjanića pošalje u Chelsea u zamjenu za italijanskog reprezentativca Jorginha. Uz to, “plavci“ su zimus pokazivali interes za sjajnog bh. veznjaka.

Ukoliko dođe do realizacije razmjene Sarri će, nakon Napolija i Chelseaja, ponovo sarađivati sa Jorginhom.