Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mostarski hakleri pred osvajanjem prvog naslova prvaka BiH

17380016_1914933688741405_884798486_o

Malonogometaši Mostar Starog Grada Staklorad došli su na korak do titule prvaka futsal Premijer lige BiH. Mostar SG je na svom parketu sinoć slavio u gradskom derbiju protiv MNK Zrinjski rezultatom 5:3 u 8. kolu Lige za prvaka.

Domaćini su sredinom prvog poluvremena došli do vodstva od 2:0 kada Daniel de Souza sa dva brza pogotka doveo svoj tim u prednost. Plemići su se ipak vratili u posljednjim trenucima prvog poluvremena autogolom Kristijana Radina, pa se na odmor otišlo s rezultatom 2:1 za Mostar SG.

U 24. minuti Zrinjski dolazi do izjednačenja preko Ivana Ivanovića, ali rezultatski egal nije dugo trajao pošto je dvije minute kasnije Dejan Pavlović vratio vodsvo domaćinima. U nastavku je Mostar SG golovima Josipa Boškovića i Vladana Vesića osigurao pobjedu, a Ivan Ivanković je posljednjim sekundama utakmice smanjio na konačnih 5:3.

Do kraja prvenstva ostala su još dva kola u kojima je Mostar SG-u potrebna jedna pobjeda za titulu prvaka. Prostale su utakmice s Tangom i Leotarom, dok i Zrinjski može osigurati svom gradskom rivalu titulu, pošto u narednom kolu dočekati drugoplasirani Centar.