Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Mostarski rođeni” pozivaju na utakmicu Velež – Sloboda

velez

Udruženje građana “Mostarski rođeni” poziva Mostarce na kupnju ulaznica za subotnju utakmicu nogometne Premijer lige BiH Velež – Sloboda.

Od svake kupljene ulaznice jedna marka bit će odvojena za liječenje oboljelog Ernesa Džinovića, saopštili su “Mostarski rođeni”.

Na utakmici Velež – Sloboda, koja se igra 2. aprila, s početkom u 16:30 sati, bit će upriličen i dio proslave 35. rođendana Veležove navijačke grupe “Red Army”.

“Poštovani članovi, simpatizeri i navijači,

Udruženje građana “Mostarski Rođeni” vas poziva da sudjelujete u subotnjem događaju na našem stadionu u Vrapčićima, gdje se kao centralno dešavanje ističe utakmica protiv FK Sloboda.

A zašto kažemo događaj? Zato jer se za samu utakmicu veže mnogo više od same utakmice.

Prije svega, kupovinom karte za utakmicu od koje se 1KM odvaja za liječenje našeg Ernesa Džinovića, direktno pomažete da se spasi jedan mladi život.

Samu utakmicu će takođe uveličati i Klub Navijača “Red Army” koji će na utakmici upriličiti jedan dio velike proslave, jednog velikog jubileja, a to je 35. rođendan ove navijačke grupe.

Kupovinom karte, bilo na stadionu ili preko kupikartu.ba, naravno pomažete i našem FK Velež.

Kupimo karte, dođimo na utakmicu i pomozimo našim mladim snagama da pruže dostojan otpor dojučerašnjim liderima Premijer Lige i onima koji su tamo 1987. godine direktno sudjelovali u “otimanju” šampionskog naslova FK Velež i iživljavanju nad našim navijačima.

Udruženje građana “Mostarski Rođeni” se ovim putem želi opet zahvaliti članovima Facebook grupe “Red Army Old Crew”, koji će opet obezbjediti 2 autobusa za prevoz navijača, kao i karte za iste. O detaljima ćemo vas obavjestiti u narednim danima. Još jednom pozivamo sve one koji ne mogu doći na utakmicu, a htjeli bi biti dio spektakla da karte mogu kupiti preko portala kupikartu.ba, te ih poslati na mail Udruženja, a mi ćemo ih rado podijeliti onima kojima najviše trebaju. Karte za utakmicu možete osvojiti i putem kviza koji se održava na našoj Facebook stranici svakim danom od 20:00 – 22:00 do dana održavanja utakmice.

Utakmica protiv FK Sloboda se igra 2.4.2016. sa početkom u 16:30.

Jer mi smo Velež i jer sve nas ista ljubav spaja!”, stoji u pozivu  UG “Mostarski rođeni”