Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mourinho će dobiti 770 miliona KM da stvori novi United?!

mourinho

Otkako je stigao na Otok i preuzeo Crvene đavole, Louis Van Gaal je u obnovu ekipe utrošio više od 320 miliona eura. Obzirom na spomenuti iznos, navijači Manchester Uniteda očekivali su puno više od borbe za 4. poziciju.

Izgleda kako je i Uprava kluba nezadovoljna ostvarenim rezultatom i sve češće spominje se dolazak Josea Mourinha koji bi trebao naslijediti Holanđanina na klupi.

Kako prenose britanski tabloidi, Portugalac će kao i njegov “prethodnik” također dobiti pravo malo bogatstvo ne bi li vratio kluba na staze slave.

Spominje se kako je Mourinho već potpisao ugovor s Crvenim đavolima, ali službene potvrde još uvijek nema. U klubu po svemu sudeći samo čekaju završetak sezone kako bi Holanđaninu mogli reći da je bivši.

Daily Star donosi vijest u kojoj stoji kako će Portugalac za renoviranje ekipe dobiti vrtoglavih 385 miliona eura. Taj novac trebao bi biti dovljan da se u Manchester dovedu najveće zvijezde svjetskog nogometa.

Još ranije se spominjalo kako su na radaru Uniteda igrači poput Neymara, Edinsona Cavanija, Thomasa Müllera, Paula Pogbe…