Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mourinho izgubio strpljenje, Falcao se vraća u Monaco?

falcao

Radamel Falcao nekada je slovio za jednog od najboljih nogometnih napadača svijeta. Danas je tek sjena igrača čija bi i druga posudba engleskom Premierligašu mogla završiti kao i ona prethodna, neslavno.

Monacov kolumbijski napadač u prošloj je sezoni nosio dres Manchester Uniteda čiji će navijači pamtiti da je u 26 ligaških ogleda uspio četiri puta zabiti gol.

Upravo se nevjerojatnim činilo da za njega i dalje postoji interes u engleskom nogometnom prvenstvu, ali vjerovalo se da je, ako postoji menadžer koji mu može revitalizirati karijeru, to onda Jose Mourinho.

Ipak, Falcao niti u Londonu ne pronalazi put lopti do mreže, njegove su igre jednake rezultatima aktuelnih prvaka koji zauzimaju jedanaesto mjesto na tabeli.

Kolumbijac je u sedam ligaških nastupa za klub pogodio jednom, a u utakmici posljednjeg kola protiv Aston Ville nije ga bilo niti na klupi za rezerve.

Njegovo mjesto bilo je na tribinama, pa neki mediji pišu o odlasku iz kluba već u januaru. A stigao je ondje prije nešto više od tri mjeseca.

Navodno postoje upiti zainteresiranih klubova, i dalje uvjerenih da Falcao može igrati na razini kakvu je nekoć prikazivao u dresu Porta i Atletico Madrida.