Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Menadžer Manchester Uniteda

Mourinho se pravda da nije: To sam stvarno rekao?

mourinho

Promijenio je priču u odnosu na raniji period

Menadžer Manchester Uniteda smatra da su njegove riječi pogrešno protumačene od strane novinara.

Jose Mourinho inzistira da Manchesteru ne treba čudo da završi među prva četiri u Premier ligi ove sezone, suprotno medijskim izvješćima.

Kada su Mourinha upitali da li je stvarno potrebno čudo njegovoj ekipi da dođe do četvrtom mjesta, Posebni je dao odgovor u svom stilu.

“Ne znam jesam li to rekao ili nisam, ali ako sam upotrijebio tu riječ [čudo] to uopće ne osjećam”, odgovorio je novinarima na Aon trening kompleksu, pa je nastavio:

“Osam bodova smo iza četvrtog mjesta, ne mislim da nam treba čudo. Mislim da nam je potrebna dobra igra i dobri rezultati. Ne trebamo gubiti bodove”.

“Prošle sedmice prije utakmice s Crystal Palaceom sam rekao da je moj cilj da budemo u četirid do kraja decembra. Cilj se promijenilo, ali u sislu da pokušamo da budemo što bliži toj poziciji i da ostanemo tu negdje do kraja godine. Nije to baš čudo”, tvrdi Mourinho.

“Ne trebamo biti tako nesretni s problemima koje imamo. Potrebni su nam neki igrači da budu bolji nego što jesu, moramo obavljati posao bolje nego što to sada radimo, ali ono što nam je potrebno je daleko od čuda”, za kraj će Portugalac.