trener tottenhama

Mourinhova poruka Kloppu i Pepu: Sada plačete, a za nas vas boli briga

jose mourinho43

Tottenham u derbi protiv Arsenala ulazi u sjajnoj poziciji s 21 bodom iz 10. kola. Drži vrh tablice i to mu daje sigurnost, tvrdi Mourinho

Jose Mourinho poslao je poruku Jurgenu Kloppu i Pepu Guardioli koji su najglasniji zbog jako napornog ritma utakmica ove sezone.

Podsjetimo, zbog zgusnutog kalendara koji jako diktiraju pandemija koronavirusa i TV kuće, engleski klubovi igraju praktički svaka tri dana još od avgusta. Klopp je u zadnje vrijeme postao najglasniji oko takvog problema, redovno nakon utakmica proziva TV kuće zbog pohlepe za novcem i traži da se vrati pravilo od pet izmjena. Pep Guardiola se složio s njemačkim kolegom.

Ipak, Jose Mourinho ističe kako Klopp i Guardiola nisu bili tako glasni kada je njegov Tottenham igrao osam utakmica u 18 dana na startu ove sezone.

“U jednom trenutku smo igrali četiri utakmice u jednoj sedmici, tada nisam čuo nikakvo plakanje ili podršku zbog nas. Sada su moji kolege vrlo glasni oko ovog problema”, rekao je Mourinho prije derbija s Arsenalom ovog vikenda.

Tottenham u derbi protiv Arsenala ulazi u sjajnoj poziciji s 21 bodom iz 10. kola. Drži vrh tablice i to mu daje sigurnost, tvrdi Mourinho.

“Sada smo u jako dobroj poziciji pa ulazimo s drugačijim mentalitetom u ovu utakmicu. Želimo bodove i nije samo da idemo na pobjedu kako bi naši navijači dobili dobar osjećaj kao prošle sezone. Na kraju sezone smo igrali protiv Arsenala i to je bila jedina motivacija jer nismo imali puno bodova. Ne treba zaboraviti kako povijesna rivalstva poput ovog imaju veliki utjecaj na navijače”, rekao je Mourinho na presici prije utakmice.

Tottenham dočekuje Arsenal u nedjelju od 17:30.