Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Novi dresovi za nove šampione

Mozzart dresovima obradovao fudbalere Poleta i Klisa

Klis2 (1)
Fudbaleri „Klisa“ u Mozzartovim dresovima do novih bodova

Iz ovih klubova poručuju da im je donacija u otežanim uslovima tokom epidemije od velikog značaja

Epidemija korona virusa u jednom trenutku je potpuno zaustavila loptu na terenima širom planete. Svi sportski događaji su otkazani, a čak i najveći klubovi su imali problema da nastave normalno da funkcionišu. Kompanija Mozzart je tokom perioda krize još više nastavila da pomaže sportske kolektive, pogotovo kroz akciju “Novi dresovi za nove šampione”.

Donacija opreme bila je od velikog značaja brojnim fudbalskim timovima u teškom periodu, a među njima su FK „Polet“ iz Podnovlja kod Doboja i „Klis“ iz Buturović Polja kod Konjica.

-Donacija dvije garniture novih dresova od Mozzarta, u nedostatku opreme, mnogo nam znači. Cijelu polusezonu smo igrali u njima, veoma su kvalitetni i dobro su se pokazali na terenu- kaže zamjenik predsjednika Fudbalskog kluba „Polet“, Podnovlje, Aleksandar Brestovac.

Fudbaleri „Poleta“ u akciji u Mozzartovim dresovima

Njegovo mišljenje dijele i kolege iz fudbalskog kluba „Klis“ iz konjičkog Buturović Polja, kojima su, takođe, uslovi za trening posebno otežani tokom epidemije.

-Veoma smo zahvalni Mozzartu što su nam uputili donaciju u dresovima u ova teška vremena. Takva podrška zaista nam mnogo znači. Dresove planiramo da nosimo i u narednom periodu, posebno u važnim utakmicama, kao što je četvrtfinale Kupa – kaže predsjednik Fudbalskog kluba „Klis“ Buturović Polje, Ahmo Miljević.

Iz Mozzarta poručuju da im je drago što klubovi cijene njihovu podršku i da im je to podsticaj da nastave s ovom akcijom.

-Iako tokom epidemije korona virusa nije bilo mnogo sportskih događaja, nismo prestali da ulažemo u sport. Nadamo se da će se život uskoro vratiti u normalne tokove i da će igrače u Mozzartovim dresovima na terenima ponovo bodriti pune tribine navijača- kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova, Selma Salkanović.