Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Musemić: Biće ovo sigurno teška utakmica za obje ekipe

musemić kostić

Utakmicom 19. kola BHT Premijer lige u Banjaluci, fudbaleri Slobode nastavljaju svoj ligaški put. Borac je tradicionalno neugodan domaćin, no iz tabora Tuzlaka poručuju da u grad na Vrbasu odlaze po dobar rezultat.

[yuzo_related]

“Biće ovo sigurno teška utakmica za obje ekipe, jer veliki ulog je u pitanju. Oni se bore za opstanak, a mi za zadržavanje prve pozicije na tabeli. Borac nam je jedini uzeo bod na Tušnju u prvom dijelu sezone i to sasvim zasluženo. Ovoga puta igraćemo protiv nove ekipe jer su promijenili skoro kompletan sastav. Mislim da su ostala dva – tri igrača i prvog dijela sezone. Lagana psihološka prednost je na našoj strani. Očekujem da sve protekne u fer igri i neka pobijedi bolji”, poručuje Husref Musemić, šef struke Crveno – crnih.

On u Banjaluci neće moći računati na Škahića i Hamzabegovića koji subotnje gostovanje propuštaju zbog povreda.

Ivan Kostić, stameni stoper Slobode dobro poznaje Banjalučane. Upravo iz Platonove Kostić je početkom ove sezone stigao u Rudarsku 2.

“Poznajem nekolicinu igrača sa kojima sam igrao u Borcu i mogu reći da su jako dobri fudbaleri. U međuvremenu oni su doveli mnogo novajlija i koliko sam uspio upratiti nisu se baš najbolje uigrali. Na njima je takođe i veći teret jer se bore za opstanak, tako da mislim da bismo sve to trebali iskoristiti”, zaključuje Kostić.

Fudbaleri Slobode su u popodnevnim satima otputovali u Banjaluku gdje će danas od 16 sati trenirati na Gradskom stadionu. Utakmica protiv Borca igra se sutra (subota, 27. februar) sa početkom od 17 sati.