Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Musemić: Nemam igračima šta zamjeriti

musemic sloboda2

Utakmica prvog pretkola Evropske lige između nogometaša Slobode iz Tuzle i izraelskog Beitara iz Jerusalema završena je bez pobjednika rezultatom 0:0.

-Kada se sve sagleda dobar je rezultat. Tempo igre i tempo utakmice je bio dobar a rezultat za nas je povoljan. Igrali smo protiv ekipe Slobode koja je dobro uigrana. Ovo je večeras bilo samo prvo poluvrijeme, jer postoji i uzvratni susret u Jerusalemu na kojem obje momčadi imaju šansu. Ja sam ponosan na svoje igrače kako su odigrali večeras – rekao je trener Beitara Ran Ben Shimon.

musemic sloboda3

Husref Musemić složio se sa kolegom da su i jedna i druga ekipa odigrali dobro iako nisu u punoj takmičarskoj formi.

– Ova utakmica je bila dosta dobra, mi smo još uvijek u pripremnom periodu koji smo počeli prije 20-ak dana. Zadovoljan sam kako je ekipa večeras odigrala, želio bih da istaknem da smo u nekim djelovima igre dominirali, a bilo je trenutaka i kada smo padali i to je normalno za jednu utakmicu. Nemam igračima šta zamjeriti, željeli su pobjediti, borili su se i koliko u ovom trenutku oni mogu odigrali su onako koliko su mogli. Imamo još jednu utakmicu i pokušat ćemo postići gol tamo pa ćemo vidjeti šta možemo – rekao je nakon utakmice trener Slobode Husref Musemić.