Musemić: Želimo nastaviti niz, svaki meč zahtjevan

sarajevo_vitez_musemic_

Fudbaleri Sarajeva u nedjelju dočekuju ekipu Krupe u okviru desetog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Tim s Koševa se nalazi na petom mjestu sa 14 poena, dok je Krupa za poziciju ispred, sa bodom više.

Trener Sarajeva Husref Musemić očekuje tešku utakmicu.

– Kada sam došao prije mjesec dana rekao sam da je svaki meč zahtjevan, a to će biti i protiv Krupe, koja je dobro vođena. Kvalitetni su i bit će rasterećeni. Mi smo podigli formu, raspoloženje je bolje i želimo nastaviti niz, sakupiti više bodova. Nadamo se da ćemo biti spremni za nedjelju. Najbitnije je da stvari riješimo u svoju korist – poručio je Musemić.

Osvrnuo se na ispadanje iz Kupa BiH, istakavši da to može biti i pozitivno jer će ekipa imati manji broj utakmica te će se fokusirati na prvenstvo.

Prvotimac ‘bordo’ kluba Miloš Stanojević, kao i trener, očekuje zahtjevan susret u nedjelju.

– Svi očekuju od nas da pobjeđujemo. Atmosfera u ekipi je dobra, ovu utakmicu smo spremali kao i sve ostale. Ako damo maksimum mislim da rezultat neće izostati – zaključio je Stanojević.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 1. oktobra s početkom u 16 sati, a ulaznice su u prodaji od danas u oba “Bordo Fan Shopa” (ul. Maršala Tita 38b/Bezistan), saopćeno je iz FK Sarajevo.

Na dan utakmice, ulaznice će biti dostupne i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” i to od 13 sati, po sljedećim cijenama:

– Tribina “Sjever Vedran Puljić” – 3 KM
– Tribina “Istok” – 5 KM
– Tribina “Zapad” – 7 KM

Dječije ulaznice za sve tribine biće u prodaji po cijeni od 1 KM.