Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Muslin će morati promjeniti stav o Milinković-Saviću ili će promjeniti njega

muslin

Najveći klubovi ovog svIJeta, poput Manchester Cityja, Juventusa, Manchester Uniteda i PSG-a su zainteresovani da u svojim redovima vide srpskog internacionalca Sergeja Milinković-Savića.

Suigrač našeg Senada Lulića u Laziju igra fantastičnu sezonu, dokazuje svoj potencijal, ima kvalitet da igra u najjačim klubovima svijeta i pitanje je trenutka kada će uslijediti veliki transfer i kada će Milinković-Savić oboriti rekord Nemanje Matića kada se radi o najskupljim srpskim igračima svih vremena.

Milinković-Savić ima potencijal i da postane jedan od najskupljih fudbalera na svijetu ikada, pošto je Lazio odredio cijenu za njega koja.

100 miliona eura će morati da izdvoji ekipa koja želi Sergeja u svom timu, jasni su iz Lazija, kako danas prenose italijanski i francuski mediji.

Prema informacijama engleskih medija, Pep Guardiola nudi za njega 80 miliona eura.

No, ta ponuda će glatko biti odbijena.

Veliki novci koji su u igri oko Milinković-Savića skupo bi mogli koštati srpskog selektora Slavoljuba Muslina, koji je iz njemu znanih razloga igrača Lazija nije pozivao u reprezentaciju Srbije koja je izborila plasman u kvalifikacije za SP u Rusiji.

Cijena Milinković-Savića mogla bi još više skočiti u slučaju njegovog nastupa idućeg ljeta u Rusiji. Sada se već barata ciframa od 10 miliona eura menadžerskog procenta, i Muslin je pod velikim pritiskom. Ne promjeni li stav oko Milinković-Savića, vrlo vjerovatno će promjeniti njega.