Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Na fotografiji iz svlačionice Reala mnogi su odmah zapazili “veliku grešku”

ronaldo

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Juventusa Hrvat Mateo Kovačić zabilježio je svoj 100. nastup u dresu Reala i tako postao treći Hrvat kojem je to pošlo za rukom, nakon Luke Modrića (248) i Davora Šukera (107). Za svoj jubilej dobio je dres s brojem 100.

Kako bi obilježili tu lijepu brojku, poslije utakmice s Kovačićem su se fotografirali svi suigrači, a on je fotku podijelio na svim društvenim mrežama.

Samo, nisu tu bili baš svi suigrači. Mnogi su primijetili da na fotografiji nema najveće Realove zvijezde i dvostrukog strijelca Cristiana Ronalda.

Šta je Ronaldo radio u toku svečanog fotografisanja za Kovačićev jubilej niko još ne zna.

Iako mnogi vjeruju da je Portugalac u tom trenutku vjerovatno davao izjave, na internetu se pojavio i svojevrsni kviz u kojem su fanovi samo postavljali moguće rješenje, a drugi birali neka od ponuđenih i glasali.

“On je snimio fotku”… “gleda snimku svojih makazica”… “napinje mišiće pred ogledalom”… “sabira koliko sad ima golova više od Messija”… “ne voli Kovačića pa nije htio biti na fotografiji”… samo su neka od ponuđenih rješenja.

https://www.youtube.com/watch?v=0p08j0B04TI