Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Fudbal

Na turniru “Tuzla Football 2015” učestvuje 80 ekipa

06/06/2015

U organizaciji Sport kluba “Bambi” iz Tuzle danas je počeo fudbalski turnir “Tuzla football 2015″, koji će se održati 6. i 7. lipnja 2015. godine na terenima Sport kluba.

Turnir je namijenjen za dječake pet generacija, od 2003. do 2007. godišta.

[pull_quote_right]Timovi koji su prijavljeni na ovaj turnir dolaze iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine[/pull_quote_right]

Na pomenutoj sportskoj menafestaciji, koja je privukla veliki broj gledatelja, našli su priznati i proslavljeni sportisti Tuzle i BiH, kao što su Damir Mulaomerović i Muhamed Bešić, koji je zajedno sa gradonačelnikom Tuzle, Jasminom Imamovićem turnir proglasio otvorenim.

Gradonačelnik Imamović, nakon što je turnir zvanično proglašen otvorenim, porazgovarao je sa trenerima i pristiglim ekipama i tom prilikom poželio im dobrodošlicu uz želje da se ugodno osjećaju u Tuzli i preporučio da boravak u gradu iskoriste za posjetu Panonskim jezerima.

Učešće na turniru je uzelo 80 timova ili preko 1000 dječaka. Timovi koji su prijavljeni na ovaj turnir dolaze iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.