Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Loris Karius

Najveći Liverpoolov tragičar vraća se na Anfield?

karius-liverpool

Kariusova noćna mora počela je poslije užasnog nastupa u završnici Lige prvaka, kada je njegov još uvijek aktuelni klub izgubio od Reala rezultatom 3:1

Prilika koju je dobio u Bešiktašu činila se idealnom za povratak samopouzdanja nekada obećavajućeg igrača Liverpoola. Kariusova noćna mora počela je poslije užasnog nastupa u završnici Lige prvaka, kada je njegov još uvijek aktuelni klub izgubio od Reala rezultatom 3:1.

Karius je u avgustu iste godine otišao na posudbu u Bešiktaš, gdje je sa 61 nastupom bio relativno standardan na golu. Ipak, aktualna sezona donijela je nove probleme za njemačkog golmana jer je triput vadio loptu iz mreže poslije vlastitih pogrešaka.

Bešiktaš je sada odlučio da neće otkupiti njegov ugovor za 7,25 miliona eura, za koliko je imao pravo, te da će ga vratiti Jürgenu Kloppu i Liverpoolu. Najveći tragičar Liverpoola vraća se na Anfield, gdje ga vjerovatno čeka nova posudba.


Vrhunsku ponudu za današnje fudbalske mečeve pogledajte na meridianbet.ba. Osim top kvota, na raspolaganju su vam i brojne promocije, zahvaljujući kojima možete da dobijete bonus na uplatu. Meridianbet tako, između ostaloga, sa 10% bonusa časti igrače koji su novac deponovali Maestro i Mastercard karticama.