Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sadio mane

Nakon finala Lige prvaka zaigrao u kaljuži da bi pomogao ljudima

New Project – 2022-06-16T200240.698

Poznat kao veliki humanitarac, koji je odrastao u velikom siromaštvu. Zato danas često pomaže ljudima, pogotovo u svojoj domovini

Senegalac Sadio Mane još jednom je pokazao veliko srce. Iako je tokom protekle sezone odigrao 51 meč za Liverpool u svim takmičenjima i branio boje Senegala na Kupu Afrike, kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i za naredni Kup Afrike, kada je humanost u pitanju odmora nema.

I dok se mediji bave pitanjem da li će napustiti Liverpool, odnosno da li će karijeru nastaviti u Bayernu i koliko će transfer iznositi, Senegalac se pojavio na humanitarnom meču koji je odigran u veoma lošim uslovima.

Mane je nastupio u humanitarnom meču u svom rodnom gradu Bambali i to na blatnjavom terenu na kome je i započeo prve fudbalske korake.

Mane je poznat kao veliki humanitarac, koji je odrastao u velikom siromaštvu. Zato danas često pomaže ljudima, pogotovo u svojoj domovini.

„Zašto bih kupovao 10 Ferrarija, 20 dijamantskih satova ili dva aviona? Pomogao sam da se izgrade škole, stadion i obezbijedio odjeću, obuću i hranu za ljude koji su ekstremno siromašni. Više volim da moji ljudi dobiju malo od onoga što mi je život dao“, rekao je svojevremeno Mane.