Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

navijači tražili promjenu

Nakon ispadanja od AEK-a na klupu Partizana se vratio Savo Milošević

PXL_XIH_251019_26547844 (1)
Savo Milošević / Photo: XINHUA/PIXSELL

Na nekim snimkama vidi se i kako je u smjeru igrača doletjelo nekoliko predmeta, ali i da je jedan navijač stigao do ekipe i upustio se u žustar razgovor s igračima. Tražio se, dakako, i otkaz treneru

Bivši reprezentativac Srbije Savo Milošević novi je trener Partizana. Dosadašnji trener Ilija Stolica smijenjen je nakon što je beogradska ekipa ispala iz kvalifikacija za Evropa ligu od kiparskog AEK-a iz Larnace. Uzvratna utakmica u Srbiji završila je 2:2. Budući da je rezultat prve utakmice bio 2:1 u korist AEK-a, kiparski klub prošao je u play-off ukupnim rezultatom 4:3.

Snimke nakon utakmice pokazuju da su navijači zahtijevali od igrača da skandiranjem traže odlazak uprave kluba, da su ih postrojili te da su morali skinuti gornje dijelove dresa i tako napustiti teren.

Na nekim snimkama vidi se i kako je u smjeru igrača doletjelo nekoliko predmeta, ali i da je jedan navijač stigao do ekipe i upustio se u žustar razgovor s igračima. Tražio se, dakako, i otkaz treneru.

AEK će nakon pobjede protiv Partizana u play-offu Evropa lige ići na ukrajinski Dnjipro. Zbog rata jedna će se utakmica morati igrati na neutralnom terenu. Partizan će u play-offu Konferencijske lige igrati protiv Hamruna s Malte, koji je pobijedio bugarski Levski.

Milošević je tako po drugi put sjeo na klupu Partizana, nakon što je ranije vodio ekipu u periodu mart 2019-septembar 2020. godine.