Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Napadaču Intera prijete navijači i mafija: Gotov si

icardi34

Napadač Intera Mauro Icardi prošle sedmice je objavio autobiografiju. 23-godišnji Argentinac podigao je dosta prašine u Italiji, a stigla je reakcija najžešćih navijača ‘nerazzurra’ koji su Argentincu poručili da je gotov i to zbog dijela knjige koji govori o njima.

– Icardi, što se nas tiče, ti si gotov! Čemu tako bijedna knjiga? Mi smo užasnuti, knjiga je smiješna, a u incidentu vezanom za nas pišu samo laži. Tražimo samo iskrenost i zalaganje na terenu, a on nas opisuje kao likove koji gravitiraju oko kluba i prijete te traže ako zna šta – poručila je Interova Curva Nord pa nastavila:

– Takav pojedinac ne zaslužuje kapetansku traku.

Najžešće pristalice Intera zasmetala je Icardijeva bahatost i sljedeći dio iz knjige.

– Ja sam spreman suočiti se s tim navijačima, jednim po jednim. Koliko ih je tamo? 50, 100, 200? Dovest ću 100 kriminalaca iz Argentine koji će ih ubiti tamo, a onda ćemo vidjeti – napisao je Mauro.

– On izmišlja incident koji se nikad nije dogodio. Završili smo s njim. Treba ti uzeti traku! Da, to je ono što tražimo – poručili su mu navijači za kraj.

Poznata je stvar da je Icardi preoteo svoju današnju spurugu Wandu Narr saigraču i najboljem prijatelju Maxiju Lopezu dok su zajedno igrali u Sampdoriji. Maxi Lopez je nakon toga odbio pružiti ruku Icardiju na jednoj utakmici, a u cijelu situaciju (nakon objave knjige) uplela se i sicilijanska mafija.

– Želiš li da mu slomimo noge i da više nikad ne može igrati nogomet? – ponuda je mafije Lopezu.