Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Navijač Zrinjskog fizički napao jednog policajca, a na drugog bacio baklju

ercz8g

Jedan navijač nogometnog kluba Zrinjski iz Mostara fizički je nasrnuo na policajca, a na drugog bacio upaljenu navijačku baklju prilikom pratnje navijača mostarskog kluba kroz područje Bugojna, u mjestu Poriće, priopćeno je danas iz MUP-a Srednjobosanske županije.

Incident se dogodio u subotu oko 17 sati kada je bez odobrenja policijskih službenika, skupina navijača izišla iz vozila, a jedan od njih, I.P. rođen 1988. godine iz Mostara, policajca je uhvatio u predjelu vrata i odgurnuo ga, nakon čega je zapalio navijačku baklju i bacio je na drugog policijskog službenika, pozivajući druge navijače da se fizički obračunaju sa službenicima policije.

Zbog sumnje da je navedenim radnjama navijač počinio kazneno djelo napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti lišen je slobode. Prilikom pretresa, u jakni mu je pronađena materija za koju se sumnja da je riječ o marihuani.

Nad osumnjičenim se provodi kriminalistička obrada, nakon koje će biti podneseno izvješće Županijskom tužiteljstvu Travnik, stoji u priopćenju.