Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bordo prijatelji

Navijači Sarajeva pozvali Ajnadžića u Zenicu: “Pošto ste najzaslužniji…”

kosevo Ajnadžić

“S obzirom na to da ste najzaslužniji što Fudbalski Klub Sarajevo svoju domaću utakmicu prvi put u sedamdesetogodišnjoj historiji igra van svog domicilnog stadiona Koševo i van svog grada…”

Udruženje navijača “Bordo prijatelji 1946” pozvalo je načelnika sarajevske općine Centar Nedžada Ajnadžića na prvu utakmicu trećeg pretkola Evropske lige Sarajevo – BATE Borisov, koja je na programu u četvrtak, 8. avgusta, na stadionu Bilino polje u Zenici.

– Poštovani načelniče Ajnadžiću, pozivamo Vas da u organizaciji Udruženja građana “Bordo prijatelji” prisustvujete utakmici u Zenici, s obzirom na to da ste najzaslužniji što Fudbalski Klub Sarajevo svoju domaću utakmicu prvi put u sedamdesetogodišnjoj historiji igra van svog domicilnog stadiona Koševo i van svog grada. Pozivamo vas na stadion Bilino polje u Zenicu, a troškove puta i karte snosit će Udruženje, kako bi mogli iz prve ruke vidjeti rezultate vašeg rada i odnosa prema FK Sarajevo – saopćeno je iz Udruženje navijača “Bordo prijatelji 1946”.