Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Navijači Veleža objavili radosnu vijest: Pronašli smo dedu! (VIDEO)

dedo

Udruženje građana Mostarski Rođeni sinoć su objavili vijest da traže dedu koji je u anketi uoči “vječitog derbija” između Željezničara i Sarajeva rekao da je navijač “Rođenih”.

“Prije svega da se zahvalimo svima vama koji ste našu molbu podijelili, od pojedinaca do medija, i pomogli nam da dođemo do našeg “dede”.

Danas je na našu adresu stigla jedna prelijepa vijest, javila nam se kćerka našeg “dede” Amra Bulic Foco i napisala nam sljedeće:

`Poštovani, kako sam već spomenula u komentaru na članak.”Vaš” dedo je moj otac. Njegovo ime je Hasan Bulić a broj telefona je ——— ili njegov mobitel ——–. Suvišno je da opisujem njegovu ljubav prema Veležu, dovoljno je reći da kao klinka nisam imala garderobu druge boje osim crvene. Dok je bio mlađi bio je čest posjetioc Veležovih utakmica, nažalost godine mu više ne dozvoljavaju tako nešto. Hvala vam što ste jednog divnog starca ovakvim gestom (makar to ostalo samo na riječima) obradovali i vratili u mladost. Pozdrav, Amra,7`

Draga Amra,
Neopisivo nam je drago što si nam se javila i obradovala nas lijepim vijestima. Mi ćemo tvog oca, a našeg “dedu” kontaktirati već danas i ukoliko mu okolnosti budu dozvoljavale i odazove se našem pozivu, pružit ćemo mu, nadamo se, nezaboravan vikend. I ti si naravno dobrodošla i ovim putem i tebe pozivamo da nam se pridružiš”, napisali su na svojoj Facebook stranici.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=35&v=WdSnG2__QVM