Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Klopp ga razuvjerio

“Ne bih dao ni novčić”: Mourinho nije vjerovao u čudo, pa se posuo pepelom (VIDEO)

mou

Liverpool je izveo čudo i zabio četiri komada u jednom od najvećih preokreta u historiji Lige prvaka

Jose Mourinho u beIN SPORT studiju mirno ustvrdio uoči utakmice Liverpoola i Barcelone da je Redsima potrebno i više od čuda za preokret.

Završilo je 4:0, Englezi su opet u finalu Lige prvaka.

“Ne kockam u nogometu, ne volim kocku, ali ne bih stavio ni novčića na Liverpool da će igrati u finalu. Anfield čini čuda, ali sad će im biti potrebno više od toga. 3:0 je više od toga. Izgubili su toliko, večeras nije do toga kako ih zaustaviti. Večeras je o stvar u tome kako mogu kreirati nevjerojatne situacije za preokret. Večeras je Anfield čarobno mjesto za igrati.”

“Čak i oni koji ne vole ovaj klub moraju priznati da je izvanredan, da je ovo nevjerovatan stadion i jedna od najboljih atmosfera. Bit će gotovo nemoguće preokrenuti”, rekao je Portugalac.

Liverpool je izveo čudo i zabio četiri komada u jednom od najvećih preokreta u historiji Lige prvaka, a Jose je nakon utakmice oduševljeno pričao o Kloppu i preokretu kojem se nitko nije nadao, pa ni on:

“Ovo je zbog njega. Ovo je odraz njegove osobnosti, on ne odustaje. Ovo je njegov borbeni duh. Sve što se danas dogodilo je zbog njegovog mentaliteta.”