Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Direktor kluba

Nedved: Juventus poslao odgovarajuću ponudu za Locatellija

italija-locatelli

Trener Juventusa Massimiliano Allegri želi Locatellija u svom veznom redu, a bivši igrač Milana želi da se preseli u Torino,

Fudbalski klub Juventus se nada da će uskoro angažovati veznog igrača Manuela Locatellija nakon što je dao “odgovarajuću ponudu” rivalu iz Serije A Sassuolu, rekao je direktor torinskog kluba Pavel Nedved.

“Mi želimo igrača, on želi kod nas. Sigurni smo da je naša ponuda dobra i poštena”, rekao je Nedved uoči subotnje pobjede Juventusa nad Monzom, klubom iz Serije B.

Trener Juventusa Massimiliano Allegri želi Locatellija u svom veznom redu, a bivši igrač Milana želi da se preseli u Torino, čak i ako ponuda bude manja od 40 miliona eura, koliko Sassuolo procjenjuje njegovu vrednost.

“Dali smo ponudu za koju smatramo da je u skladu sa trenutnom klimom, COVID-19. Čekamo odgovor, želimo da ga dovedemo u Juventus”, rekao je Nedved.

Locatelli (23) došao je u središte pažnje kao zamjena za povrijeđenog Marca Locatellija tokom ovogodišnjeg Europskog prvenstva koje je Italija osvojila.