MANUEL LOCATELLI

I talijanski heroj napravio potez sličan onom koji je izveo Cristiano Ronaldo

locatelli (1)

Prilazeći stolu na kojem sjede gosti presice, Locatelli je maknuo dvije sponzorske bočice Coca-Cole s mjesta neposredno ispred onog ispred svog sjedećeg mjesta te je na ključnu poziciju, s koje je detronizirao Cole, stavio bocu vode

Manuel Locatelli briljirao je u pobjedi Italije nad Švicarskom (3:0) u drugom kolu Eura, kojom su Azzurri osigurali nokaut-fazu.

Veznjak Sassuola je za reprezentaciju debitirao prije samo devet mjeseci, a sada je s dva gola protiv Švicarske postao heroj Italije.

Prije konferencije za medije, koja mu je organizirana kao igraču utakmice, Locatelli je napravio potez sličan onom koji je izveo Cristiano Ronaldo.

Prilazeći stolu na kojem sjede gosti presice, Locatelli je maknuo dvije sponzorske bočice Coca-Cole s mjesta neposredno ispred onog ispred svog sjedećeg mjesta te je na ključnu poziciju, s koje je detronizirao Cole, stavio bocu vode.

Nije poznato je li to napravio kako bi se značajnom gestom pridružio Ronaldu, čije je micanje boca Coca-Cole toj kompaniji donijelo milijarde dolara gubitka, te Paulu Pogbi, koji je sa stola odstranio boce sponzorskog Heinekena, ili je Locatelli to napravio samo kako bi ispred sebe postavio piće koje preferira.