Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"PRAVI" RONALDO

Nekada najboljeg nogometaša svijeta, sve je teže prepoznati

ronaldo celina1 (1)

Zgodna plavuša s kojom je u vezi posljednje četiri godine izgledala je pak besprijekorno

Godine pauze od sporta, aktivnosti i svakodnevnih treninga učinile su svoje. Nekada najbolji nogometaš svijeta Ronaldo, ovih dana uživa s djevojkom Celinom Locks na odmoru, gdje je iznenadio okupljene fotografe svojim neprepoznatljivim izgledom.

Ronaldo odmara na španskom otoku Formentera, a uprkos trendi odjeći 42-godišnjak nije uspio prikriti nakupljene kilograme.

Nekada isklesane trbušnjake, slavni Brazilac zamijenio je pozamašnim trbuhom, a promijenio je i prepoznatljivu ćelavu “frizuru”.

Zgodna plavuša s kojom je u vezi posljednje četiri godine izgledala je pak besprijekorno. Mlada manekenka odjenula je šik laneni komplet, skupocjene kožne natikače i dizajnersku torbu.

Ronaldo se od igračke karijere oprostio 2011. godine nakon senzacionalnih uspjeha koje je postigao sa timovima za koje je igrao, ali i reprezentacijom. Čak tri puta bio je proglašen najboljim nogometašem svijeta po izboru FIFE.

“To nije teško, volim igrati, volim nogomet i to je bio moj život, moj cijeli svijet. Kada sam prestao igrati, prestao sam i trenirati jer sam imao mnogo ozljeda i bio sam u velikim bolovima”, rekao je Ronaldo jednom prilikom.