Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ivan Grgić

Nekadašnja velika nada Sarajeva potpisala višegodišnji ugovor za Široki Brijeg

31072015R

Ivan Grgić iz Kiseljaka, koji je ujedno i član U-18 reprezentacije BiH, karijeru je počeo u Akademiji FK Sarajevo

Talentirani 17-godišnji Ivan Grgić potpisao je višegodišnji profesionalni ugovor s NK Široki Brijeg i priključen je prvoj momčadi uoči nove sezone m:tel Premijer lige BiH.

“Za mene kao sedamnaestogodišnjaka mnogo znači potpis profesionalnog ugovora i priključenje prvoj momčadi. Neizmjerno sam zahvalan stručnom stožeru na čelu s trenerom Tonijem Karačićem koji su prepoznali moj rad i pružili mi priliku trenirati i igrati s prvom momčadi, a nadam se i određenim minutama i službenom debiju za seniorsku momčad u novoj sezoni. Za sada sve ide u pravom smjeru, ovo je jedan od ciljeva koje sam zacrtao u svojoj karijeri. Prvi profesionalni ugovor potpisao sam za renomirani klub u državi, vjerojatno i najbolji za mlade igrače čiji se rad pomno prati i koji često dobiju priliku iskušati se na najvišoj razini”, kazao je Grgić.

Ivan Grgić iz Kiseljaka, koji je ujedno i član U-18 reprezentacije BiH, karijeru je počeo u Akademiji FK Sarajevo, a kao kapetan predvodio je pionirsku momčad FK Sarajevo do naslova prvaka Bosne i Hercegovine. U NK Široki Brijeg došao je u veljači 2019. godine iz HNK Hajduk Split, stoji u priopćenju kluba s Pecare.