Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

finale Kupa

Neviđeni prizori: Igrači u Srbiji se potukli tokom izvođenja penala (VIDEO)

vojv

Raspucavanje su obilježila dva velika promašaja Partizanovih igrača, ali i velika frka među igračima oba kluba za koju se pobrinuo nogometaš Vojvodine Devetak

Vojvodina je u dramatičnoj utakmici osvojila Kup Srbije. Klub iz Novog Sada vodio je 2:0 protiv Partizana, a onda je u posljednjih deset minuta primio dva gola pa je utakmica otišla u produžetke i penale.

Raspucavanje su obilježila dva velika promašaja Partizanovih igrača, ali i velika frka među igračima oba kluba za koju se pobrinuo nogometaš Vojvodine Devetak. On je realizirao jedanaesterac i nakon toga provocirao navijače Partizana. Prvi je na to reagirao Izraelac Bibras Natkho koji se unio u lice igraču Vojvodine, a nakon toga je rezervni golman Partizana Nemanja Stevanović bocom gađao Devetka.

To je dovelo do sukoba rezervnih igrača Vojvodine sa Stevanovićem, umiješao se i trener Vojvodine Lalatović, dotrčali su i mnogi igrači i koškanje je trajalo oko minute. Nakon toga sudac je dao crveni karton Stevanoviću za gađanje suparnika, a Devetku žuti zbog proslave.