Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Neymar igrača Valencije ošamario, pa pobjegao (VIDEO)

neymar

Sjajni brazilski nogometaš Neymar mogao bi se suočiti s kaznom španskog saveza za nešto što bi prije svega mogli nazvati kukavičkim činom.

Nakon utakmice na Nou Campu Valencijini igrači slavili su veliku pobjedu protiv Barcelone (1:2) kad je među njih došetao “hrabri” Neymar i lagano ošamario Barragana. Nije to bio šamar koji bi mogao zaboljeti Španca, ali  Barragan i dvojica njegovih kolega odmah su krenula u obračun s Neymarom.

Brazilac, naravno, nije ostao da se suoči s bijesnim Barraganom već je zbrisao, a njegovu svađu na sebe je očito preuzeo Messi vjerovatno ni ne znavši što je njegov mladi kolega napravio.

Ali svađa Barragana i Neymara nije nova. Dva su se nogometaša sukobila još u utakmici Kupa kralja kada je Neymar provocirao Valencijinog defanzivca ismijavajući težak poraz “šišmiša”. Sada su obojica jedva dočekali novu priliku za obračun, a španski mediji otkrili su da je Neymar nakon utakmice u tunelu čak i gađao Barragana bocom vode.

Na sreću obojice, nije ga pogodio, ali zato bi njega mogao pogoditi disciplinski postupak saveza koji će dodatno zakomplicirati ionako teške sedmice pred katalonskom ekipom.