Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"sport"

“Neymarovi dani u PSG-u su odbrojani”: Potvrđuje to i odšteta koju su odredili?!

neymar ss

Podsjetimo, Neymar je u karijeri igrao za tri kluba. Počeo je u brazilskom Santosu, a potom se preselio u Barcelonu, gdje je igrao od 2013. do 2017. godine

Proteklih dana su španski i engleski mediji pisali o tome da su počeli pregovori Chelseaja i PSG-a oko transfera Neymara, a katalonski Sport danas javlja da je pariški klub odlučio otići i korak dalje.

Ne samo da je spreman pričati s Chelseajem već je spreman pričati s bilo kime ko plati onoliko koliko traže za 31-godišnjeg Brazilca, a to je 60 miliona eura.

“Neymarovi dani u PSG-u su odbrojani. Sve je jasnije da je njegova budućnost daleko od Pariza. Šeicima je dojadilo njegovo ponašanje i sada rade sve da ga prodaju. Katarani su već počeli pregovore s Chelseajem, a sada su odredili i cijenu za koju Neymar može otići iz kluba. Radi se o odšteti od 60 miliona eura, znatno manjoj od 222 miliona eura koliko ga je PSG platio 2017. kad ga je doveo iz Barcelone”, piše Sport.

Podsjetimo, Neymar je u karijeri igrao za tri kluba. Počeo je u brazilskom Santosu, a potom se preselio u Barcelonu, gdje je igrao od 2013. do 2017. godine.

Otada je član Paris St. Germaina, a to bi se uskoro moglo promijeniti.