Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

NK Široki Brijeg: Izgubili smo utakmicu zbog kardinalnih pogrešaka sudaca

tuzla siroki
Foto: FK Tuzla City

NK Široki Brijeg ukazao je na dvije, kako su naveli, grube sudačke pogreške koje su odlučila jučerašnju utakmicu: nepriznati pogodak Bože Prusine u 41. minuti za Široki Brijeg te dosuđeni jedanaesterac za Tuzla City u 70. minuti

Nogometni klub Široki Brijeg požalio se na suđenje na jučerašnjoj utakmice Tuzla City – Široki Brijeg (3:1), te je ustvrdio da je na rezultat te utakmice izravno utjecalo loše suđenje.

“Apeli koje smo upućivali tijelima koja upravljaju bh. nogometom nisu polučili apsolutno nikakav utjecaj na uklanjanje anomalija koje isplivavaju na površinu iz utakmice u utakmicu. Umjesto reakcija koje će spriječiti nanošenje nesagledivih šteta našem nogometu, iz utakmice u utakmicu svjedočimo kako sudačka lokomotiva nastavlja punom parom krojiti tablicu i mešetariti nogometom u BiH. Dakako, uz nečiji blagoslov. NK Široki Brijeg je utakmicu 26. kola WWin lige ovoga petka u Tuzli izgubio zbog kardinalnih pogrešaka sudaca”, napisao je klub s Pecare na svom Facebook profilu.

NK Široki Brijeg ukazao je na dvije, kako su naveli, grube sudačke pogreške koje su odlučila jučerašnju utakmicu: nepriznati pogodak Bože Prusine u 41. minuti za Široki Brijeg te dosuđeni jedanaesterac za Tuzla City u 70. minuti.

U objavi se dodaje kako je ovu druga utakmica za redom u kojoj je NK Široki Brijeg grubo oštećen.

“Zbrajajući samo situacije u kojima smo izravno oštećeni i u kojima su sudačke pogreške odredile konačni rezultat u samo posljednje dvije utakmice našega Kluba, smatramo kako ovo nikako ne može biti izoliran slučaj. Nogomet u BiH je odraz svega lošega u našem društvu. Gospodo, ovo je moralna kaljuža, tonemo sve dublje“, poručili su iz NK Široki Brijeg.